Ajankohtaista

18.6.2018

Piilolinssit mökille ja matkalle

Näppärät piilolinssit ovat kaikenikäisten juttu. Optikko Bettina Bergström Malmin Optiikasta kehottaa etenkin moniteholinssien käyttäjiä kokeilemaan rohkeasti piilolinssejä, jotka ovat matkoilla ja mökillä perinteisiä sankalaseja huolettomampi valinta.

14.3.2018

Älylaitteet rasittavat lasten silmiä ja haittaavat unta

Älylaitteiden parissa viihtyvä lapsi aiheuttaa vanhemmille päänvaivaa. Voiko jatkuvasta näytön tuijottamisesta olla näölle haittaa? Malmin Optiikan optikko Saara Humalajärvi kertoo, että liika älylaitteen tiirailu voi rasittaa silmiä ja häiritä lapsen unta.

6.10.2017

Malmin Optiikka 35 vuotta – Iloa ja ammattitaitoa!

Malmin Optiikan 35-vuotiselle taipaleelle mahtuu paljon mukavia muistoja! Lue miten Malmin Optiikka on vuosien aikana kehittynyt ja millaisia palveluja ja tuotteita asiantunteva optikkoliike tarjoaa asiakkailleen tänä päivänä.

2.6.2017

Testaa millaiset aurinkolasit sopivat tyyliisi ja löydä omat suosikkisi!

Mikä kesän aurinkolasitrendeistä sopii sinulle parhaiten? Tee leikkimielinen testi ja selvitä oma aurinkolasipersoonasi!

16.5.2017

Alkukesästä kiusaavat kuivat silmät – Apua kuivasilmäisyyteen optikolta!

Punoittavat ja kirvelevät silmät ovat usein merkki silmän kuivuudesta eli kuivasilmäisyydestä. Ärsyttävää vaivaa voi hoitaa ja ehkäistä. Lue optikon vinkit!

19.4.2017

Suojaa lapsen silmät auringolta sopivilla aurinkolaseilla 

Aurinkolasit suojaavat lapsen herkkiä silmiä haitalliselta uv-säteilyltä, mutta joskus aurinkolaseihin totuttelu on haastavaa. Kun aurinkolasit ovat lapsen päähän sopivat, niiden käyttäminen on muuttuu mukavaksi.

24.3.2017

progolf_messut

ProGolf-linssi on golffarin paras pelikaveri

Suomalainen ProGolf-linssi on erityisesti golffareille suunniteltu moniteholinssi. Lue 5 syytä, miksi sinun kannattaa valita ProGolf pelikaveriksesi.

Tervetuloa!

Tutustu verkkokauppaamme ja tilaa piilolinssit kätevästi sieltä. Meiltä aina ilmainen kuljetus tuotteille!

Malmi Ogeli