Ajankohtaista

29.10.2020

Pidä silmälasisi kirkkaina ja huuruttomina helposti oikeilla aineilla!

Korona-aika on haastavaa aikaa myös silmälaseille. Kehykset ja linssit kaipaavat päivittäistä puhdistusta ja taistelu kasvomaskien aiheuttamaa linssien huurustumista vastaan vaatii oikeanlaiset ‘aseet’.

Kasvomaskia käyttäessä silmälasit huurtuvat helposti. Tähän ongelmaan on apuna erilaiset huurteenestoaineet. Testasimme useampaa eri tuotetta ja suosikiksi nousi helppokäyttöinen ja tehokas ZeroFog-huurteenestosuihke. Vain suihkautus linssipinnoille ja pyyhi kuivaksi.

Silmälasit kannattaa pestä silmälaseille tarkoitetuilla pesuaineilla, jotta linssipinnoitteet ja kehys pysyvät mahdollisimman pitkään kirkkaina. Oikeaoppisella huoltamisella saat lisää käyttöaikaa silmälaseillesi. Asiakkaidemme suosikkituote on kotimainen Rillivaahto, joka pesee silmälasit tehokkaan hellävaraisesti. Kertakäyttöiset kosteat puhdistuspyyhkeet ovat tietyissä tilanteissa näppärä vaihtoehto!

Myös perinteisempää puhdistussuihketta löytyy useammassa koossa. Lisäksi säästämme luontoa ja lompakkoasi täyttämällä puhdistussuihkepulloja uudelleen. Näin toimivaa pulloa ei tarvitse heittää pois vaan täytämme ne -30% uuden pullon hinnasta.

Jos tarvitset esimerkiksi silmälasien pesuaineita, huurteenestotuotteita tai vaikkapa piilolinssejä, voimme toimittaa niitä myös postitse suoraan kotiosoitteeseen.

Meillä voit halutessasi asioida liikkeen ainoana asiakkaana aukioloaikojemme ulkopuolella. Voit sopia ajan yksityisasiointiin soittamalla numeroon 09 345 1265!

01.09.2020


Palvelemme ma-pe klo 9:30-17:30 sekä lauantaisin klo 9-14.

Tervetuloa!

27.8.2019

Silmälasikehysten uusimmat tuulet ovat 3D-tulostuksessa!

Tanskalaisvalmisteinen Monoqool on 3D-tulostuksen huipputuote. Nykyaikainen valmistustekniikka antaa mahdollisuuden kehysten luovalle muotoilulle ja lopputuloksena on persoonallinen, superkestävä ja kevyt kehys!

13.5.2019

Hei golfari! Haluatko parantaa pelitulostasi?

Monella aikuisnäköisellä golfaajalla on vaikeuksia pelata moniteholaseilla. Progolf-monitehoaurinkolaseissa on huomioitu golfauksen linsseille asettamat vaatimukset. Näillä voit saavuttaa parhaan mahdollisen pelituloksesi näkemisestä tinkimättä!

15.2.2019

Apua kuivasilmäisyyteen

Kuivasilmäisyys on yleinen, lähes jokaista jossakin elämänvaiheessa koskettava ongelma. Onneksi apua on saatavilla. Me Malmin Optiikassa voimme tutkia kuivasilmäisyyttäsi tarkemmin ja löytää juuri sinun oireitasi helpottavan hoitomuodon.

18.6.2018

Piilolinssit mökille ja matkalle

Näppärät piilolinssit ovat kaikenikäisten juttu. Optikko Bettina Bergström Malmin Optiikasta kehottaa etenkin moniteholinssien käyttäjiä kokeilemaan rohkeasti piilolinssejä, jotka ovat matkoilla ja mökillä perinteisiä sankalaseja huolettomampi valinta.

14.3.2018

Älylaitteet rasittavat lasten silmiä ja haittaavat unta

Älylaitteiden parissa viihtyvä lapsi aiheuttaa vanhemmille päänvaivaa. Voiko jatkuvasta näytön tuijottamisesta olla näölle haittaa? Malmin Optiikan optikko Saara Humalajärvi kertoo, että liika älylaitteen tiirailu voi rasittaa silmiä ja häiritä lapsen unta.

6.10.2017

Malmin Optiikka 35 vuotta – Iloa ja ammattitaitoa!

Malmin Optiikan 35-vuotiselle taipaleelle mahtuu paljon mukavia muistoja! Lue miten Malmin Optiikka on vuosien aikana kehittynyt ja millaisia palveluja ja tuotteita asiantunteva optikkoliike tarjoaa asiakkailleen tänä päivänä.

2.6.2017

Testaa millaiset aurinkolasit sopivat tyyliisi ja löydä omat suosikkisi!

Mikä kesän aurinkolasitrendeistä sopii sinulle parhaiten? Tee leikkimielinen testi ja selvitä oma aurinkolasipersoonasi!

16.5.2017

Alkukesästä kiusaavat kuivat silmät – Apua kuivasilmäisyyteen optikolta!

Punoittavat ja kirvelevät silmät ovat usein merkki silmän kuivuudesta eli kuivasilmäisyydestä. Ärsyttävää vaivaa voi hoitaa ja ehkäistä. Lue optikon vinkit!

19.4.2017

Suojaa lapsen silmät auringolta sopivilla aurinkolaseilla 

Aurinkolasit suojaavat lapsen herkkiä silmiä haitalliselta uv-säteilyltä, mutta joskus aurinkolaseihin totuttelu on haastavaa. Kun aurinkolasit ovat lapsen päähän sopivat, niiden käyttäminen on muuttuu mukavaksi.

24.3.2017

progolf_messut

ProGolf-linssi on golffarin paras pelikaveri

Suomalainen ProGolf-linssi on erityisesti golffareille suunniteltu moniteholinssi. Lue 5 syytä, miksi sinun kannattaa valita ProGolf pelikaveriksesi.

Tervetuloa!

Tutustu verkkokauppaamme ja tilaa piilolinssit kätevästi sieltä. Meiltä aina ilmainen kuljetus tuotteille!

Malmi Ogeli