Ajankohtaista

3.7.2024

Odotettu kesäale on alkanut!

 

17.6.2024

Malmin Optiikka on remontin vuoksi suljettu 21.-30.6.2024.

Lue lisää tästä.

10.4.2024

Lue lisää tästä.

5.9.2023

Lue lisää tästä.

28.4.2021

 

Kymppimies Tero kävi päivittämässä silmä- ja aurinkolasinsa Malmin Optiikassa.

Lue minkälaiset vaiheet Teron käynti optikolla piti sisällään!

29.10.2020

Pidä silmälasisi kirkkaina ja huurruttomina helposti oikeilla aineilla!

Silmälasien linssit huurtuvat helposti kasvomaskia käyttäessä. Kerromme, miten pidät silmälasisi huurruttomina!

27.8.2019

Silmälasikehysten uusimmat tuulet ovat 3D-tulostuksessa!

Tanskalaisvalmisteinen Monoqool on 3D-tulostuksen huipputuote. Nykyaikainen valmistustekniikka antaa mahdollisuuden kehysten luovalle muotoilulle ja lopputuloksena on persoonallinen, superkestävä ja kevyt kehys!

13.5.2019

Hei golfari! Haluatko parantaa pelitulostasi?

Monella aikuisnäköisellä golfaajalla on vaikeuksia pelata moniteholaseilla. Progolf-monitehoaurinkolaseissa on huomioitu golfauksen linsseille asettamat vaatimukset. Näillä voit saavuttaa parhaan mahdollisen pelituloksesi näkemisestä tinkimättä!

15.2.2019

Apua kuivasilmäisyyteen

Kuivasilmäisyys on yleinen, lähes jokaista jossakin elämänvaiheessa koskettava ongelma. Onneksi apua on saatavilla. Me Malmin Optiikassa voimme tutkia kuivasilmäisyyttäsi tarkemmin ja löytää juuri sinun oireitasi helpottavan hoitomuodon.

18.6.2018

Piilolinssit mökille ja matkalle

Näppärät piilolinssit ovat kaikenikäisten juttu. Optikko Bettina Bergström Malmin Optiikasta kehottaa etenkin moniteholinssien käyttäjiä kokeilemaan rohkeasti piilolinssejä, jotka ovat matkoilla ja mökillä perinteisiä sankalaseja huolettomampi valinta.

14.3.2018

Älylaitteet rasittavat lasten silmiä ja haittaavat unta

Älylaitteiden parissa viihtyvä lapsi aiheuttaa vanhemmille päänvaivaa. Voiko jatkuvasta näytön tuijottamisesta olla näölle haittaa? Malmin Optiikan optikko Saara Humalajärvi kertoo, että liika älylaitteen tiirailu voi rasittaa silmiä ja häiritä lapsen unta.

6.10.2017

Malmin Optiikka 35 vuotta – Iloa ja ammattitaitoa!

Malmin Optiikan 35-vuotiselle taipaleelle mahtuu paljon mukavia muistoja! Lue miten Malmin Optiikka on vuosien aikana kehittynyt ja millaisia palveluja ja tuotteita asiantunteva optikkoliike tarjoaa asiakkailleen tänä päivänä.

2.6.2017

Testaa millaiset aurinkolasit sopivat tyyliisi ja löydä omat suosikkisi!

Mikä kesän aurinkolasitrendeistä sopii sinulle parhaiten? Tee leikkimielinen testi ja selvitä oma aurinkolasipersoonasi!

16.5.2017

Alkukesästä kiusaavat kuivat silmät – Apua kuivasilmäisyyteen optikolta!

Punoittavat ja kirvelevät silmät ovat usein merkki silmän kuivuudesta eli kuivasilmäisyydestä. Ärsyttävää vaivaa voi hoitaa ja ehkäistä. Lue optikon vinkit!

19.4.2017

Suojaa lapsen silmät auringolta sopivilla aurinkolaseilla 

Aurinkolasit suojaavat lapsen herkkiä silmiä haitalliselta uv-säteilyltä, mutta joskus aurinkolaseihin totuttelu on haastavaa. Kun aurinkolasit ovat lapsen päähän sopivat, niiden käyttäminen on muuttuu mukavaksi.

24.3.2017

progolf_messut

ProGolf-linssi on golffarin paras pelikaveri

Suomalainen ProGolf-linssi on erityisesti golffareille suunniteltu moniteholinssi. Lue 5 syytä, miksi sinun kannattaa valita ProGolf pelikaveriksesi.

 

Malmi Ogeli