Kehyspäivä 19.4.2024

Pidä rilleistä tiukasti kiinni, sillä nyt on luvassa jotain sellaista, mitä meillä Malmilla ei ole vielä koskaan nähty.

Yksityisen liikkeen ehdoton etu on se, että me valitsemme jokaisen meille valikoimaan tulevan kehyksen itse. Voimme siis tehdä mallistostamme täysin meidän ja meidän ihanien asiakkaidemme näköisen. Arvoisa asiakkaamme, nyt juuri sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä tekemään tismalleen sama. Luvassa on Malmin tyylikkäin Kehyspäivä. Liikkeemme täyttyy yhden päivän ajaksi kahden eri valmistajan kehyksillä. Nähtävillä merkkien Face A Face Paris ja Dutz Eyewear koko kehysvalikoima. Vihdoin nähtävillä koko silmälasi- ja aurinkolasikehysten valikoima, kaikki mallit ja värit sekä upeimmat uutuudet!

Dutz Eyewear on alankomaalainen kehysmerkki. Merkki on perustettu 2005 ja se on tunnettu nokkelista ja leikkisistä kehysmuodoistaan sekä pirtsakoista väreistään. Valikoimasta löytyy kirjava kimara naisten, miesten ja lasten kehyksiä. On muovia, metallia, titaania, pyöreää, kantikasta, mattaa, kiiltävää – juuri sitä mitä etsit! Jos et malta odottaa, käy kurkkaamassa valikoimaa etukäteen Dutz Eyewear-kotisivuilta: https://dutzeyewear.com

Kehyspäivässämme nähdään myös huippulaadukkaiden Face A Face Paris -kehysten koko valikoima. Kehysmerkki on suhteellisen uusi tulokas Malmin Optiikassa – ensimmäiset kehykset saapuivat asiakkaidemme ihasteltaviksi viime toukokuussa. Heti ensi hetkistä saakka kehysten laatu, upeat värit, poikkeukselliset muodot ja nokkelat yksityiskohdat ovat tehneet meihin lähtemättömän vaikutuksen. Tämä on jotain sellaista, joka täytyy kokea itse.

Face A Face Paris -kehysten valmistus on aloitettu 1995. Merkin kehykset tunnistaa ainutlaatuisista yksityiskohdista sekä eri muotojen ja värien yhdistelmistä. Jokainen kehys on yhtä upea ja uniikki kuin käyttäjänsä.

Ei tätä oikein kykene pukemaan sanoiksi, tule katsomaan niin ymmärrät.

Voit käydä tutustumassa valikoimaan Face A Face Paris -kehysten kotisivuilta: https://www.faceaface-paris.com

Kehyspäivän ajan, kaikki kehykset suoraan maahantuojan kuormasta -35%!

Tervetuloa tyylittelemään!

Jaa Facebookissa!

Malmi Ogeli