Myymälät

Vuodesta 1982 toimineena reilun palvelun silmälasiliikkeenä, noudatamme tinkimätöntä linjaa tuotteidemme laadussa, asiakkaidemme palvelussa ja toimintamme nopeudessa. Hintamme ja toimitusaikamme ovat erittäin kilpailukykyisiä, koska käytössämme on alan viimeisin tekniikka aina näöntarkastuksesta silmälasien valmistamiseen saakka.

Laadukas valikoima

Silmälasivalikoimamme on meille hyvin tärkeä asia. Meillä on upea ja yksilöllinen valikoima kehyksiä, koska valitsemme itse jokaisen hyllyymme tulevan mallin, emmekä toimi suurten ketjujen tapaan, valmistoimitusten pohjalta. Kuten varmasti tiedät, kehyksissä ja linsseissä on eroja – hinta- ja laatuhaitari on leveä. Me Malmin Optiikassa olemme perehtyneet vaihtoehtoihin ja hakeneet esiin erihintaisten ja erilaatuisten parhaat, joista sinun on helppo valita.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Meille on tärkeää, että henkilökuntamme koostuu yksinomaan optometristeista tai optikoista, jolloin palvelumme käy joustavasti. Etusi on, että sinua palvelee sama henkilö aina näöntarkastuksesta kehys- ja linssivalintaan saakka. Jokaisella optikoistamme on myös viranomaisten myöntämä laillistus suorittaa piilolasisovituksia. Kaikki optikkomme suorittavat myös haastavia työ- ja näyttöpäätelasimäärityksiä.

Olet aina tervetullut asioimaan kanssamme, kaipaatpa sitten sangan taivutusta, ruuvin kiristystä tai uutta väriä ja ilmettä kasvoillesi.

Palvelemme asiakkaitamme tällä hetkellä kahdessa toimipisteessä Malmilla ja Oulunkylässä

Malmi Ogeli