Tanskalaiset osaavat silmälasikehysten valmistamisen!

Olemme jo lähes kaksi vuotta fiilistelleet upeita tanskalaisia Monoqool-kehyksiä. Tämä pitkän tuotekehittelyn tulos on 3D-printtauksen aatelia! Kehysmaailmassa on jo muutamia vuosia ollut saatavilla 3D-tulostettuja kehyksiä, mutta ne eivät ole yltäneet laadultaan Monoqoolin tasolle.

Monoqool-kehyksissä yhdistyy polyamidi-jauheesta printattu etuosa ja kirurginteräksestä valmistetut aisat sekä nenätukivarret. Kokonaisuus on todella kevyt, kestävä ja miellyttävä käyttää. Kehysten kokonaispaino on mallista riippuen 4-12 grammaa. Kehyksissä ei ole irtoavia tai löystyviä osia, sillä aisat on kiinnitetty etuosaan Monoqoolin omalla ruuvittomalla rakenteella.
https://monoqool.com/screwless-hinges

Kehysten värimaailmasta löytyy mustan ja harmaan lisäksi kauniita pastellisävyjä sekä kirkkaampia ja näyttävämpiä vaihtoehtoja kirkkaan sinisestä räiskyvän oranssiin. Kehysten muotoilussa on 3D-tulostuksen vuoksi erilaiset lainalaisuudet perinteisiin materiaaleihin nähden. Malleista saa kevyitä ja ohuita lujuudesta tinkimättä. Muodoilla voi leikitellä ja hullutella ihan eri tavalla perinteisiin materiaaleihin verrattuna. Mallistosta löytyy paljon erilaisia pyöreän variaatioita, kuusikulmioita, kantikkaita ja kissamaisia muotoja.

Malmin Optiikan henkilökunta ja moni tyytyväinen asiakas on käyttänyt Monoqool-kehyksiä siitä lähtien kun saimme malliston liikeeseemme. Olemme saaneet pelkkää hyvää palautetta Monoqool-kehyksiä käyttäviltä asiakkailtamme! Voimme siis lämpimästi suositella näitä upeita kehysluomuksia!

Voit tutustua Monoqool-malleihin osoitteessa:
https://monoqool.com/collection

Meiltä Malmin Optiikasta löydät Suomen kattavimman Monoqool-malliston – Tervetuloa sovittelemaan!

Jaa Facebookissa!

Malmi Ogeli