ProGolf®-linssi on suunniteltu golfin erityisvaatimuksia silmällä pitäen – Erityisesti aikuisnäköisille!

Useimmilla moniteholasien käyttäjillä on jonkin asteisia vaikeuksia pelata laseillaan ja nähdä hyvin. Golfin näkökyvylle asettamat vaatimukset ovat kovat: tarvitaan etäisyyksien arviointi- ja pallonseuraamiskykyä, kontrastien sekä väylien ja greenien kaltevuuskulmien erottaminen on tärkeää ja lähinäönkin pitää olla toimiva.

Progolf-linssien erikoishionta vastaa golfkentän haastaviin vaatimuksiin. ProGolf-linssi tarjoaa hyvän kaukonäön sekä erittäin luonnollisen näön putatessa, jolloin maltti ja tarkkuus ovat tarpeen. Erityisen haastavaa golfaaminen saattaa olla pelaajille, jotka tarvitsevat arkena moniteholinssejä. Rajattomilla Progolf-moniteholinsseillä saat riittävän lähinäön esimerkiksi tuloskortin täyttämiseen sekä golfkellon ja kännykän tarkasteluun. Näönkorjaus sekä etäisyyksien että näkökentän suhteen on vaikea toteuttaa golfin vaatimuksia vastaavaksi, mutta ProGolf-linssi takaa tarkimman mahdollisen näön kaikissa tilanteissa.

ProGolf-linssien kaikissa olosuhteissa toimiva oranssiin vivahtava ruskea väri parantaa kontrastinäkemistä. Enää ei pallo katoa näkökentästä tai piiloudu nurmen sekaan. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttava maaston kaltevuus ja jopa ruohon kasvusuunta ovat helposti arvioitavissa.

Jos joudut arkilinsseillä pelatessa hakemaan oikeaa näön tarkkuusaluetta kääntämällä päätä ja liikuttamalla laseja nenällä, pään liike voi johtaa lyönnin kaartumiseen yli halutun linjan. ProGolf-linssien optimaalinen näkökenttä auttaa säilyttämään oikean peliasennon.

Golfkentällä aurinko porottaa usein armottomasti ja silmät altistuvat haitallisille UV-säteille. ProGolf-linssit suojaavat silmiäsi tehokkaasti UV-säteilyltä ja haitalliselta siniseltä valolta. Pöllyävä hiekka ei pääse helposti naarmuttamaan linssiä, sillä linssin pinnassa on kestävä kovapinnoite. Kuumasti porottava sivuaurinkokaan ei pääse pilaamaan pelinautintoa, sillä linssien heijastamaton sisäpinta estää valon pääsyn silmään. Valitsemalla istuvan kehyksen, suojaat silmiäsi tehokkaimmin.

ProGolf-linssi on mahdollista saada juuri omiin tarpeisiin sopivana yksiteho- tai moniteholinssinä. Voit hankkia lasit kirkkaalla, auringon valoa polarisoivalla, tummuvalla tai väriä vaihtavalla Drivewear-linssillä. Tarkkaa pelinäköä arvostava golffari valitsee kesäksi kentille kontrastia parantavan aurinkolasivärin.

Kuvat: Juho Humalajärvi

Tervetuloa Malmin tai Ogelin Optiikkaan tutustumaan lisää ProGolf-linsseihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat lasit parantamaan pelisuoritustasi.

Jaa Facebookissa!

Malmi Ogeli