Pidä silmälasisi kirkkaina ja huurteettomina helposti oikeilla aineilla!

Kasvomaskia käyttäessä silmälasit huurtuvat helposti. Tähän ongelmaan on apuna erilaiset huurteenestoaineet. Testasimme useampaa eri tuotetta ja suosikiksi nousi helppokäyttöinen ja tehokas ZeroFog-huurteenestosuihke. Vain suihkautus linssipinnoille ja pyyhi kuivaksi.

Silmälasit kannattaa pestä silmälaseille tarkoitetuilla pesuaineilla, jotta linssipinnoitteet ja kehys pysyvät mahdollisimman pitkään kirkkaina. Oikeaoppisella huoltamisella saat lisää käyttöaikaa silmälaseillesi. Asiakkaidemme suosikkituote on kotimainen Rillivaahto, joka pesee silmälasit tehokkaan hellävaraisesti. Kertakäyttöiset kosteat puhdistuspyyhkeet ovat tietyissä tilanteissa näppärä vaihtoehto!

Myös perinteisempää puhdistussuihketta löytyy useammassa koossa. Lisäksi säästämme luontoa ja lompakkoasi täyttämällä puhdistussuihkepulloja uudelleen. Näin toimivaa pulloa ei tarvitse heittää pois vaan täytämme ne -30% uuden pullon hinnasta.

Jos tarvitset esimerkiksi silmälasien pesuaineita, huurteenestotuotteita tai vaikkapa piilolinssejä, voimme toimittaa niitä myös postitse suoraan kotiosoitteeseen.

Meillä voit halutessasi asioida liikkeen ainoana asiakkaana aukioloaikojemme ulkopuolella. Voit sopia ajan yksityisasiointiin soittamalla numeroon 09 345 1265!

Jaa Facebookissa!

Malmi Ogeli