ProGolf-linssi on golffarin paras pelikaveri

Malmin Optiikka ja Ogelin Optiikka olivat viikonloppuna mukana Golfmessuilla osana Golf55+ -järjestön messuosastoa ja Piilosetin edustajana kertomassa suomalaisesta ProGolf-linssistä, joka on erityisesti golffareille suunniteltu moniteholinssi.

Messuosastolla riitti vilinää koko viikonlopun ja etenkin seniorigolffareiden tarpeisiin suunnitellut linssit herättivät paljon huomiota. Listasimme 5 syytä, miksi golfkentille kannattaa valita pelikaveriksi ProGolf-linssi.

1. Suojaa silmät haitalliselta auringolta

Golfkentällä aurinko porottaa armottomasti ja silmät altistuvat helposti haitallisille UV-säteille. ProGolf-linssi valmistetaan pääsääntöisesti BlueStop-materiaalista, joten niissä on 100 prosenttinen UV-suoja. Erityisesti golffaajan tarpeisiin suunniteltu linssi leikkaa 80—100 prosenttia silmälle kaikkein vahingollisimmasta sinisestä valosta. ProGolf-linssi on ainoa golflinssi koko maailmassa, joka suojaa silmää siniseltä valolta.

2. ProGolf sopii vaativallekin pelaajalle

Linssin erikoishionta vastaa golfkentän haastaviin vaatimuksiin. ProGolf-linssi tarjoaa hyvän kaukonäön sekä erittäin luonnollisen näön putatessa, jolloin maltti ja  tarkkuus ovat tarpeen. Tuloskorttia täytettäessä tai älypuhelimen golf-sovelluksia selatessa tarkka lähinäkö on välttämättömyys. Erityisen haastavaa golfaaminen saattaa olla pelaajille, jotka tarvitsevat arkena moniteholinssejä. Näönkorjaus sekä etäisyyksien että näkökentän suhteen on vaikea toteuttaa golfin vaatimuksia vastaavaksi, mutta ProGolf-linssi takaa tarkimman mahdollisen näön kaikissa tilanteissa. 

3. Parantaa kontrastinäköä

ProGolf-linssien kaikissa olosuhteissa toimiva oranssiin vivahtava väri ja sinistä valoa leikkaava materiaali parantavat kontrastinäkemistä. Enää ei pallo katoa näkökentästä tai piiloudu nurmen sekaan. Greenillä putin tähtäyslinjaan vaikuttava maaston kaltevuus ja jopa ruohon kasvusuunta ovat helposti arvioitavissa.

4. Mahdollistaa oikean peliasennon

Jos joudut arkilinsseillä pelatessa hakemaan oikeaa näön tarkkuusaluetta liikuttamalla laseja nenällä, pään liike voi johtaa lyönnin kaartumiseen yli halutun linjan. ProGolf-linssien optimaalinen näkökenttä auttaa säilyttämään oikean peliasennon.

5. Oikea valinta haastaviin olosuhteisiin

Pöllyävä hiekka ei pääse naarmuttamaan linssiä, sillä linssin pinnassa on kestävä kovapinnoite. Kuumasti porottava sivuaurinkokaan ei pääse pilaamaan pelinautintoa, sillä linssien heijastamaton sisäpinta estää valon pääsyn silmään. 

ProGolf-linssi on mahdollista saada juuri omiin tarpeisiin sopivana yksiteho- tai moniteholinssinä. Voit hankkia lasit kirkkaalla, auringon valoa polaroivalla, tummuvalla tai väriä vaihtavalla Drivewear-linssillä. Tarkkaa pelinäköä arvostava golffari valitsee kesäksi kentille kontrastia parantavan aurinkolasivärin.

Tervetuloa Malmin tai Ogelin Optiikkaan tutustumaan lisää ProGolf-linsseihin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat lasit parantamaan pelisuoritustasi.

Liikkeiden yhteystiedot ja aukioloajat löydät täältä.

Jaa Facebookissa!

Malmi Ogeli